top of page

ons

aanbod

--  Hongarije op z'n mooist -- 

Onze volledig uitgeruste tenten voor vijf personen bieden alle comfort, maar blijven ook het contact met de omliggende natuur behouden. Beide tenten zijn voorzien van een keuken met een koelkast met vriesvak, senseo, ventilator,..., badkamer met regendouche en twee slaapkamers. (1 met 1 tweepersoonsbed en 1 met 1 éénpersoonsbed en 1 stapelbed.

De gezellige, houten inrichting creëert een warme sfeer en op het terras kan je tot ‘s avonds laat genieten van de rust, het tjirpen van de krekels en het huilen van de jakhals. 

Je beschikt er bovendien over een o zo typische Hongaarse goulashketel en een boek met Hongaarse recepten.  Wie durft het aan?

De tenten werden vernoemd naar typerende vogelsoorten voor deze regio. Momenteel hebben we er twee:

Bijeneter (Gyurgyalag in het Hongaars). Deze safaritent biedt plaats aan 1 tot 5 personen en beschikt over een uitgeruste keuken en een privé badkamer met toilet en douche.

 

Scharrelaar (Szalakóta in het Hongaars). Deze Luxury Lodge tent is iets ruimer en ontvangt 1 tot 5 personen.  Beschikt over een ruime, comfortabele luxe lounge hoekbank op het terras.  Ook hier een uitgeruste keuken en privé badkamer met toilet en douche.


 

woody-38-standaard.png

de scharrelaar

de bijeneter

Luxury-Lodge-40.png

de scharrelaar

Buitenvoorzieningen

gemeenschappelijk zwembad

plonsbadje

zonneweide met ligstoelen en hangmatten

fietsen

zandbak

picknickbanken

vuurschaal

barbecue

buitenspeelgoed (badminton, petanque, voetbal,...)

natuurleerpad

blotevoetenpad

schommel en glijbaan

Maaltijdpakketten

Aankomstpakket: we zorgen voor een ‘startvoorraad’, zodat jullie niet meteen naar de supermarkt moeten hossen na aankomst: dranken (b.v. water, vruchtensap, wijn, koffie, thee), warme maaltijd voor de eerste avond en volwaardig ontbijt de eerste morgen.

Andere pakketten zijn op aanvraag te verkrijgen tegen democratische prijzen.

Ontbijtpakket voor de volgende dagen: brood, vruchtensap, kaas, vlees, yoghurt, … 

Luxe ontbijt: voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, of gewoon omdat jullie er zin in hebben.  Bubbels, gekookt ei, spiegelei, omelet, zalm, pannenkoeken,…  In overleg is zowat alles mogelijk.  Reservering ten laatste de ochtend voordien.

Lunchpakket: gaan jullie er een dagje op uit en willen jullie een picknick? Bestel een lunchpakket!  Uiteraard volledig aanpasbaar volgens jullie wensen.  In de luxe versie kunnen jullie ook genieten van een extraatje, zoals een fles wijn.

reizigers met honden

Gasten met honden zijn zeer welkom bij ons.  Elke tent staat op een afgesloten perceel, waar de honden vrij kunnen lopen.

In de buurt heb je enkele meren waar ook de honden de nodige afkoeling kunnen vinden. Op het terrein zelf werd een hondenpool voorzien.

Wij verhuren ook 2 vakantiehuisjes in Hongarije. Voor meer info:

www.naturehouseshungary.be

bottom of page